SAM Webshop

Je plaatst jouw assortiment in de schijnwerpers met een online webshop die perfect past bij jouw stijl, en naadloos is aangesloten op je hele back-office. In één vloeiende beweging kan je alles beheren, van artikelen tot prijsmanagement tot voorraad - geen gedoe met dubbel werk. Dat is nog eens efficiënt! 

webshop

Specificaties

 • Een webshop gericht op zowel verkoop als verhuur
 • Volledig geïntegreerd met SAM
 • Continue doorontwikkeling
 • Integratie met betaaldiensten
 • Inlogmogelijkheden voor klanten
 • Flexibele webshopindeling
 • Productfeeds tbv marketing campagnes
 • Upsell en cross sell mogelijkheden
 • Flexibele artikelconfiguratie
 • Een webshop gericht op zowel verkoop als verhuur
 • Volledig geïntegreerd met SAM
 • Continue doorontwikkeling
 • Integratie met betaaldiensten
 • Inlogmogelijkheden voor klanten
 • Flexibele webshopindeling
 • Productfeeds tbv marketing campagnes
 • Upsell en cross sell mogelijkheden
 • Flexibele artikelconfiguratie

Customer journey

Efficiënte navigatie

Met een flexibele menu indeling bepaal je zelf de ideale customer journey voor jouw klanten. Je kunt artikelen in meerdere artikeloverzichten laten terugkomen, waardoor jouw klanten sneller vinden wat ze zoeken. Ook configureer je zelf de filters op basis van de artikelinformatie die gekend is. De bezoeker heeft sneller gevonden wat hij zoekt - en dit levert jou weer meer conversie op. 

Gekoppeld aan SAM

Volledig geïntegreerd en geen dubbel werk

Eén van de meest overtuigende redenen om voor de SAM Webshop te kiezen, is de volledige integratie met SAM. Dit betekent dat al je relaties, artikelen, voorraad en orders op één centrale locatie worden beheerd. Hierdoor hoef je nooit dubbel werk te doen en worden processen geoptimaliseerd voor maximale efficiëntie. Als ondernemer kun je erop vertrouwen dat je bedrijf soepel draait, zonder kostbare fouten en vertragingen.

Adaptive webdesign

Mooi en conversiegericht op elk apparaat

In de snel veranderende digitale wereld is toegankelijkheid essentieel. Onze SAM webshop biedt niet alleen een prachtig ontwerp, maar is ook volledig responsive en adaptive. Dit betekent dat je webshop op elk apparaat, van desktop tot smartphone, optimaal wordt weergegeven. Je kunt erop vertrouwen dat jouw klanten een naadloze en aangename winkelervaring zullen hebben, op welk device ze zich ook bevinden.

Upselling en Cross selling

Verhoog de conversie door upselling

In de wereld van e-commerce draait alles om het vergroten van je omzet en het bieden van extra waarde aan je klanten. Met de upsell- en cross-sellmogelijkheden in de SAM Webshop kun je dit doel bereiken door klanten aan te moedigen om extra artikelen aan hun winkelmandje toe te voegen, producten met een hogere marge te promoten en meer te verkopen in één bestelling. Als handelsbedrijf kun je het volledige potentieel van je assortiment benutten door zowel de breedte als de diepte ervan te benadrukken.

De SAM Webshop, geïntegreerd met het SAM ERP-systeem, biedt ondersteuning voor upselling en cross-selling. Presenteer bezoekers met 'Andere klanten bekeken/kochten ook', bied alternatieven en accessoires aan, maak gebruik van combinatie-aanbiedingen en toon aanbevolen producten en kassakoopjes. Dit alles draagt bij aan je verkoopkracht binnen een geïntegreerd systeem dat je bedrijfsprocessen stroomlijnt. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er nu niet van een hogere omzet?

Security

Veiligheid staat voorop

De beveiliging van jouw online business is anno nu niets iets om licht over te denken. Met de toenemende DDOS-aanvallen en phising pogingen, die je regelmatig in het nieuws ziet verschijnen, is de beveiliging van jouw gegevens en die van je klanten cruciaal.

Onze webshops worden geleverd met SSL-certificaat, wat betekent dat alle gegevens die tussen de webshop en klant worden verzonden, veilig worden gecodeerd. Dit is essentieel om gevoelige informatie te beschermen tegen potentiële bedreigingen. 

Daarnaast zorgen we er ook voor dat onze onderliggende technologie voortdurend wordt bijgewerkt en geüpgraded om te voldoen aan de nieuwste beveiligingsnormen. Met de SAM Webshop kun je met een gerust hart online groeien, wetende dat je gegevens en die van je klanten goed worden beschermd. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het laten groeien van je onderneming.

Contentstrategie

Content in eigen beheer

Je bent volledig in controle over de content en indeling van je website. Binnen de webshop kun je moeiteloos pagina's toevoegen, teksten aanpassen en afbeeldingen vervangen, zonder dat je daarvoor technische kennis in huis hoeft te hebben. Zo kun je jouw webshop precies zo inrichten als jij dat wilt, en ben je altijd in staat om je bedrijf op de meest professionele manier te presenteren.