Verhuursoftware voor de evenementenbranche

Ben jij actief in de evenementenbranche en wil je dagelijks moeiteloos aan de verwachtingen van je klanten voldoen? Met SAM kun je eenvoudig je assortiment en prijzen beheren, met slechts één druk op de knop je aanbod verhuren en real-time inzicht krijgen in lopende bestellingen en openstaande verplichtingen.

Dit stelt jou in staat om je te concentreren op wat je het liefste doet: evenementen organiseren. En als je bedrijf groeit en het aantal aanvragen toeneemt, hoef je je geen zorgen te maken. SAM groeit daarin met je mee.

Wij staan klaar om evenementen verhuurbedrijven in elke hoek van de branche te ondersteunen bij het optimaliseren van hun aanbod en logistieke processen.

  • Alles in één pakket
  • Bespaart tijd en kosten
  • Ontwikkeld in samenwerking met evenementen verhuurorganisaties
Probeer direct

Alle type evenementen

Zorgeloos organiseren

In de dynamische evenementensector is er één vraag die altijd bovenaan de lijst staat: Hoe kunnen we zorgeloos evenementen organiseren en ervoor zorgen dat elk project een groot succes wordt?

Met SAM als ondersteuning voor je voorraadbeheer en logistieke proces, kun je met vol vertrouwen evenementen organiseren. Of het nu gaat om een groot congres, een spetterend concert, een onvergetelijke bruiloft of een ander evenement, je kunt erop rekenen dat je een totaalplaatje hebt. Met SAM weet je zeker dat je alle benodigde artikelen op voorraad hebt, je de benodigde tijd voor op- en afbouw kunt inplannen en je personeel op de juiste momenten beschikbaar is.

SAM. De basis voor jouw bedrijf.

 

 

Relatiebeheer

Bouw relaties op

Bouw sterke klantrelaties op. Met handige functies voor het vastleggen van de communicatiegeschiedenis en actiepunten, ben je altijd in controle over je klantcontact.

Artikelbeheer

Beheer je aanbod

Vergroot en specificeer je artikelaanbod met het artikelbeheer. Voeg eenvoudig verschillende prijzen, staffels, specificaties, omschrijvingen en beeldmateriaal toe en zet je artikelen in de spotlight.

Voorraadbeheer

Controle op de voorraad

Realtime inzicht in de voorraad van je artikelaanbod. Vermijd te grote voorraden, koop eenvoudig in bij leveranciers en optimaliseer de tijd tussen order en uitlevering.

Facturen

Beloon je inspanningen

Creëer en verstuur je facturen eenvoudig. Of deze nu uit een eerdere offerte voortkomen of handmatig toegevoegd worden. Je behoudt het overzicht en weet op elk moment welke facturen zijn verlopen of nog open staan.

Logistiek

Stroomlijn de logistiek

Optimaliseer je gehele logistieke proces, verlaag kosten en versnel de leveringstijden. Creëer de controle die je nodig hebt om je organisatie soepel te laten draaien en je klanttevredenheid hoog te houden.

Inhuur en inkoop

Grip op aanbod

Vergelijk gemakkelijk inkoopprijzen door efficiënt leveranciersbeheer. Plaats je inkooporders in bulk en verlaag de tijd die je kwijt bent aan je inkoopproces.

Maak vrijblijvend een account aan

Benieuwd wat SAM voor jouw organisatie kan betekenen?
Je kunt direct starten, 30 dagen gratis en verblijvend.
Bekijk vrijblijvend onze alles-in-één oplossing en bepaal of het past bij de ambities voor jouw organisatie.

Probeer direct