Verkoop

Ben jij een handelsbedrijf en wil je elke dag zorgeloos voldoen aan klantverwachtingen? Met SAM beheer jij moeiteloos jouw productassortiment, relaties, orders, voorraad en prijzen, en creëer met een druk op de knop offertes en facturen. Bovendien heb je altijd real-time inzicht in lopende bestellingen en openstaande facturen.

Wij helpen handelsbedrijven in verschillende branches met het optimaliseren van hun aanbod, het genereren van omzet via een webshop of digitaal platform, en het optimaliseren via het logistieke proces.

  • Alles in één pakket
  • Tijd- én kostenbesparend
  • Volledig configureerbaar
Probeer direct

Tijd besparen

Werk efficiënter met een goed ingericht bedrijfsproces

SAM stelt je in staat om op een efficiënte manier offertes, facturen en andere documenten te genereren, waardoor je nauwkeurigheid en snelheid kunt combineren. SAM automatiseert herhalende taken en maakt de verkoopprocessen gestroomlijnd, zodat je meer tijd hebt om je te richten op het uitbreiden van je klantenbestand en het laten groeien van je bedrijf. Bovendien biedt SAM uitgebreide tools voor relatiebeheer, waarmee je klantinformatie kunt centraliseren, communicatiegeschiedenis kunt bijhouden en actiepunten kunt registreren. Hierdoor kun je sterke en duurzame klantrelaties opbouwen en je klantenservice naar een hoger niveau tillen. Met SAM kun je al je verkoop- en klantgegevens op één plek beheren, waardoor je de controle hebt over je zakelijke relaties en processen.

SAM. De basis voor jouw bedrijf.

 

 

SAM. De basis voor jouw bedrijf.

Relatiebeheer

Bouw relaties op

Bouw sterke klantrelaties op. Met handige functies voor het vastleggen van de communicatiegeschiedenis en actiepunten, ben je altijd in controle over je klantcontact.

Artikelbeheer

Beheer je aanbod

Vergroot en specificeer je artikelaanbod met het artikelbeheer. Voeg eenvoudig verschillende prijzen, staffels, specificaties, omschrijvingen en beeldmateriaal toe en zet je artikelen in de spotlight.

Voorraadbeheer

Controle op de voorraad

Realtime inzicht in de voorraad van je artikelaanbod. Vermijd te grote voorraden, koop eenvoudig in bij leveranciers en optimaliseer de tijd tussen order en uitlevering.

Facturen

Beloon je inspanningen

Creëer en verstuur je facturen eenvoudig. Of deze nu uit een eerdere offerte voortkomen of handmatig toegevoegd worden. Je behoudt het overzicht en weet op elk moment welke facturen zijn verlopen of nog open staan.

Logistiek

Stroomlijn de logistiek

Optimaliseer je gehele logistieke proces, verlaag kosten en versnel de leveringstijden. Creëer de controle die je nodig hebt om je organisatie soepel te laten draaien en je klanttevredenheid hoog te houden.

Inhuur en inkoop

Grip op aanbod

Vergelijk gemakkelijk inkoopprijzen door efficiënt leveranciersbeheer. Plaats je inkooporders in bulk en verlaag de tijd die je kwijt bent aan je inkoopproces.

Maak vrijblijvend een account aan

Benieuwd wat SAM voor jouw organisatie kan betekenen?
Je kunt direct starten, 30 dagen gratis en verblijvend.
Bekijk vrijblijvend onze alles-in-één oplossing en bepaal of het past bij de ambities voor jouw organisatie.

Probeer direct