SAM Modules

Aan / Uit

Kies wat je gebruikt

SAM is modulair opgebouwd. Dat betekent dat je zelf kunt kiezen welke modules je wilt gebruiken, en welke modules niet. Zo zie je alleen hetgeen dat je ook daadwerkelijk gebruikt, en betaal je ook nooit te veel.

Je start altijd met SAM Basis, waarmee je al voldoende tools in handen hebt om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. De losse modules zet je in naar de behoefte binnen je organisatie. Deze kan je 14 dagen gratis uitproberen en zijn maandelijks opzegbaar.

 

Laat je bedrijf groeien met SAM.
SAM groeit mee met je bedrijf.

Probeer direct
  • Op- en afschalen naar behoefte
  • Elke module 14 dagen gratis uitproberen
  • Modules worden continu doorontwikkeld

Overzicht van onze modules

SAM is modulair opgebouwd. Dat wil zeggen dat jij precies kunt bepalen welke onderdelen je wel en niet wilt gebruiken. Daardoor betaal je ook nooit te veel. Je start met SAM Basis en wanneer je bedrijf groeit, groeit SAM met je mee.

SAM Basis

Eén online app waarin je al je voorraad, artikelen, orders en relaties beheert. Eenvoudig in gebruik, gemakkelijk gekoppeld en altijd online.

Met SAM Basis maak je een vliegende start in de automatisering van je organisatie.

Zowel voor Verkoop als voor Verhuur.

SAM Uitgebreid Artikelbeheer

Klaar om je artikelbeheer naar een hoger niveau te tillen? Ontdek onze Uitgebreid Artikelbeheer module, jouw eigen PIM systeem, ontworpen om het beheren en organiseren van je artikelen naadloos te laten verlopen.

SAM Facturatie+

Krijg de controle over je financiën, versnel betalingen en verhoog de klanttevredenheid met een moeiteloze facturatie ervaring.

Met de module Facturatie+ koppelen we met jouw boekhoudpakket en met marktconforme Payment Service Providers.

SAM Inkoop en inhuur

Zet in op Supplier Relationship Management en efficiënte inkoop/inhuur. Plaats in bulk inkooporders bij jouw favoriete leveranciers.

SAM Webshop

Plaats jouw assortiment in de schijnwerpers met een online webshop die perfect past bij jouw stijl, en naadloos is aangesloten op je hele back-office. Zowel geschikt voor verhuur als verkoop.

SAM App

Versneld orderpicken en digitaal tekenen voor ontvangst? De SAM app versnelt het werkproces van jouw orderpickers en zorgt er voor dat er altijd een digitale handtekening gezet wordt bij het afleveren van bestellingen.

SAM API

Je hebt met de module SAM API de volledige controle om SAM te integreren met jouw eigen website, webshop, andere online tools zoals PowerBI.

SAM Planning

Wat gaat er vandaag uit en wat komt er terug? In welke uren zit de piek en wanneer is het rustiger?
Je dag- en weekplanning in het magazijn altijd onder controle met het nieuwe planbord van SAM.

Nieuwe modules

Onze modules worden continu doorontwikkeld. We verbeteren onze nieuwe modules en bouwen samen aan nieuwe modules. Dit doen we samen met onze gebruikers. Ons doel is namelijk om jou als SAM-gebruiker zo goed mogelijk te helpen in het automatiseren van je bedrijfsprocessen.

We horen graag wat jullie graag binnen SAM willen zien, zodat SAM jullie organisatie nog beter ondersteunt.

We horen graag van je