Slimme verhuursoftware voor jouw bedrijf

Ben jij verhuurder en wil jij elke dag zorgeloos klantbeloftes waar kunnen maken? Met SAM beheer jij eenvoudig jouw assortiment en prijzen, verhuur je met een druk op de knop jouw aanbod en heb je realtime inzicht in lopende orders en openstaande posten.

Zo kun jij lekker aan de slag met jouw passie; ondernemen. Groeien je aanvragen? Geen zorgen. Door een efficiënt proces in SAM is het verwerken hiervan een fluitje van een cent. 

Wij helpen verhuurbedrijven in elke branche met het optimaliseren van hun aanbod en logistieke proces.

  • Alles in één softwarepakket voor verhuurbeheer
  • Tijd- én kostenbesparend
  • Ontwikkeld samen met verhuurorganisaties
Probeer direct

Controle op je organisatie

De verhuursoftware van SAM stelt je in staat om op een efficiënte manier offertes, facturen en andere documenten te genereren, waardoor je nauwkeurigheid en snelheid kunt combineren. SAM automatiseert herhalende taken en maakt de verhuurprocessen gestroomlijnd, zodat je meer tijd hebt om je te richten op het uitbreiden van je klantenbestand en het laten groeien van je verhuurbedrijf. Bovendien biedt SAM uitgebreide tools voor relatiebeheer, waarmee je klantinformatie kunt centraliseren, communicatiegeschiedenis kunt bijhouden en actiepunten kunt registreren. Hierdoor kun je sterke en duurzame klantrelaties opbouwen en je klantenservice naar een hoger niveau tillen. Met SAM kun je ook jouw voorraad in realtime beheren, waardoor je inzicht hebt in beschikbare voorraad, gereserveerde voorraad en de resterende huurperiodes van verhuurde voorraad. Zo behoud je altijd de controle over je verhuurde producten, actuele voorraad, particuliere en zakelijke relaties. En dat is wat je wilt als ondernemer.

Actuele voorraad

Voorraad in de tijd

Is jouw product over drie maanden beschikbaar voor twee weken?
Binnen SAM heb je altijd inzichtelijk welke voorraad wanneer beschikbaar is.

  • Binnen je orders direct inzichtelijk welke orderregels je onvoldoende op voorraad hebt.
  • Reserveer voorraad voor bevestigde orders, zodat je voorraad nooit dubbel verhuurt.
  • Uitgebreide visuele weergave van voorraadbeschikbaarheid in de tijd.
  • Verstuur eenvoudig een inhuurverzoek naar je leveranciers.
  • Voer aanpassingen door in je voorraad en bekijk welke eerdere wijzigingen zijn doorgevoerd, wanneer en om welke reden.

Verhuurproces

Één basis, aanpasbaar naar jouw organisatie

Wat je ook verhuurt, in de basis blijft elk verhuurbedrijf vergelijkbaar. Met orders waarbij (een deel van) je artikelen aan het eind van de verhuurperiode weer terugkomt, schoongemaakt moeten worden, klantcontact plaatsvindt bij zowel aflevering als retournering, en allerlei projectdocumenten zoals offertes en pakbonnen worden uitgewisseld.

Benieuwd of onze verhuursoftware op dit moment alle functionaliteiten bevat die jouw verhuurbedrijf nodig heeft? Probeer het uit.

De suiker bij de suikerspinmachine

Verbruiksartikelen aanbieden

Verbruiksartikelen zoals servetten, drank en eten kun je eenvoudig in SAM invoeren. Dat is dus geen enkel probleem. Je kunt, zowel via SAM als via de SAM webshop, zowel verkoop- als verhuurartikelen combineren in één order. Zo kan je de klant geheel ontzorgen en is de bijbehorende administratie ook een fluitje van een cent!

SAM. De basis voor jouw bedrijf.

 

 

SAM. De basis voor jouw bedrijf.

Relatiebeheer

Bouw relaties op

Bouw sterke klantrelaties op. Met handige functies voor het vastleggen van de communicatiegeschiedenis en actiepunten, ben je altijd in controle over je klantcontact.

Artikelbeheer

Beheer je aanbod

Vergroot en specificeer je artikelaanbod met het artikelbeheer. Voeg eenvoudig verschillende prijzen, staffels, specificaties, omschrijvingen en beeldmateriaal toe en zet je artikelen in de spotlight.

Voorraadbeheer

Controle op de voorraad

Realtime inzicht in de voorraad van je artikelaanbod. Vermijd te grote voorraden, koop eenvoudig in bij leveranciers en optimaliseer de tijd tussen order en uitlevering.

Facturen

Beloon je inspanningen

Creëer en verstuur je facturen eenvoudig. Of deze nu uit een eerdere offerte voortkomen of handmatig toegevoegd worden. Je behoudt het overzicht en weet op elk moment welke facturen zijn verlopen of nog open staan.

Logistiek

Stroomlijn de logistiek

Optimaliseer je gehele logistieke proces, verlaag kosten en versnel de leveringstijden. Creëer de controle die je nodig hebt om je organisatie soepel te laten draaien en je klanttevredenheid hoog te houden.

Inhuur en inkoop

Grip op aanbod

Vergelijk gemakkelijk inkoopprijzen door efficiënt leveranciersbeheer. Plaats je inkooporders in bulk en verlaag de tijd die je kwijt bent aan je inkoopproces.

Maak vrijblijvend een account aan

Benieuwd wat SAM voor jouw organisatie kan betekenen?
Je kunt direct starten met onze verhuursoftware, 30 dagen gratis en vrijblijvend.
Bekijk onze alles-in-één oplossing en bepaal of het past bij de ambities voor jouw organisatie.

Maak een account aan