Demo aanvragen

Vraag via onderstaand formulier jouw gratis SAM demo aan. Je ontvangt direct de inloggegevens voor jouw SAM omgeving in je mailbox. Vervolgens kun je een maand lang alles uittesten, uiteraard geheel vrijblijvend.
*
*
*
*
*
*

UITBREIDINGEN

*

Onze voordelen

  • Inloggegevens voor jouw eigen omgeving direct in je mail
  • Alle functies geheel vrijblijvend uitproberen
  • Niets downloaden of installeren
  • Geen handleiding nodig

Hoe werkt het?

Nadat je het aanvraagformulier hebt ingevuld, versturen wij een e-mail naar je met daarin een link naar jouw persoonlijke SAM omgeving. In die omgeving hebben wij al een aantal dingen voor je ingesteld en wat voorbeelden toegevoegd, zodat je direct aan de slag kunt.

De proefversie bevat alle functies die in SAM beschikbaar zijn, en kun je een volledige maand gratis gebruiken. In de e-mail met je accountgegevens, vind je de datum waarop jouw proefabonnement automatisch afloopt.

Besluit je om met SAM aan de slag te gaan, dan kun je binnen SAM je betalingsgegevens achterlaten om je abonnement te activeren. Je kunt alle gegevens en instellingen die je tijdens je proefperiode in SAM hebt ingevoerd behouden.
SAM maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je advertenties niet onnodig vaak te zien krijgt. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.