Over ons

Wij zijn SAM - Natuurlijke probleemoplossers

Wij zijn SAM, jouw ultieme online partner in het optimaliseren en digitaliseren van jouw bedrijf. Onze reis begon met een eenvoudige vraag: kunnen we verhuursoftware maken die niet alleen verhuurders begrijpen, maar ook hun partners? We wilden een systeem dat snel en simpel is, zonder gedoe, en boordevol handige tools zit. Dus stapten wij, het SAM team, in deze uitdaging.

 

Oprichting

Ontstaan vanuit de verhuur

SAM is ontstaan vanuit de behoefte van verhuurbedrijven aan een compleet verhuursysteem dat logisch en gebruiksvriendelijk is. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor hun partners. Ze wilden graag verhuursoftware die snel is, zo min mogelijk onnodig geklik vereist en alle nodige functionaliteiten bevat. Vervolgens zijn wij - het SAM-team - de uitdaging aangegaan om dat verhuursysteem te ontwikkelen.

Groei

Gegroeid met verhuurders en verkopers

Door nauw contact met de gebruikers van SAM, is de applicatie steeds verder door ontwikkeld. En alhoewel het uitgangspunt van SAM altijd is geweest om verhuurbedrijven zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen in hun processen, konden we ook steeds vaker de aansluiting vinden bij de bedrijfsprocessen van handelsbedrijven. Met de input van deze handelsbedrijven hebben we de aansluiting verstevigd, waarbij SAM nu ook ideaal te gebruiken is voor de handel.

Missie

Allround pakket

Door de jaren heen heeft SAM zich ontwikkeld als pakket dat zowel bij verhuurorganisaties als verkooporganisaties als ERP-pakket ingezet kan worden. De missie van SAM is dan ook om zowel verhuur- als handel organisaties te ondersteunen in het efficiënt inrichten van de bedrijfsprocessen.

SAM zet zich sinds 2015 in voor een mooie variatie aan bedrijven. We zijn met ons enthousiaste team dagelijks bezig om deze organisaties te helpen om hun business te optimaliseren.

Agile

Hoe wij werken

Bij SAM volgen we de Scrum methodiek. Elke dag werkt er een multi gedisciplineerd team aan SAM. Voor jou als gebruiker betekent het in het kort dat we een lijst van wensen beheren, gesorteerd op de waarde die we daarmee creëren, en gebaseerd op wat de meeste SAM gebruikers nodig hebben. Deze combineren we met onze eigen visie en dit is de basis voor onze roadmap. 

SAM begon met de basis, maar groeit gestaag dankzij de wensen op deze roadmap. Als je met SAM aan de slag gaat en je mist iets wezenlijks, laat het ons dan weten. We checken meteen of het al op onze lijst staat. Als dat zo is, vertellen we je de prioriteit. Zo niet, dan gaan we samen in gesprek om te onderzoeken of we het toe kunnen voegen. We staan voor je klaar.