Veel gesteldevragen

Heb je een vraag over bijvoorbeeld de implementatie van SAM of de functionaliteiten? Dan is de kans groot dat je het antwoord in onderstaande veelgestelde vragen vindt. Vind je je antwoord hier niet, neem dan gerust contact met ons op.

Voor wie

Ja, SAM is zo eenvoudig en intuïtief mogelijk ontworpen, in combinatie met zoveel mogelijk functionaliteit. Dat maakt SAM voor iedereen geschikt.
We houden onze prijzen laag, zodat je het geld dat je in SAM investeert, eenvoudig weer terugverdient.
SAM werkt met twee pakketten: een pakket voor maximaal 10 gebruikers en een pakket vanaf 11 gebruikers. Tevens kun je die pakketten uitbreiden met de app en met het dashboard.
Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat SAM aansluit bij elk verhuurbedrijf. Heb je de demo geprobeerd en mis je belangrijke functionaliteiten? Informeer dan even bij ons, want wellicht staan ze nog op de planning.

Implementatie

Zodra je een demo hebt aangevraagd, krijg je een e-mail met daarin een link naar je eigen omgeving. Zodra je je persoonlijke voorkeuren en instellingen hebt opgegeven kun je hiermee aan de slag. Kies je ervoor om SAM te blijven gebruiken, dan blijft dit ook jouw omgeving. Je kunt je relaties en materialen zelf importeren via SAM. Kom je er zelf niet aan uit, geen probleem. Laat je ontzorgen door ons team via https://www.samrental.nl/consultancy-aanvragen
Wij hebben ervoor gezorgd dat de implementatie van SAM makkelijk is én dat je het helemaal zelf kunt doen. Als je een export van je bestaande artikelen en relaties klaar hebt staan, zou je dus binnen één dag over kunnen stappen.

Kies je ervoor om er een webshop bij te nemen, dan kost het ongeveer 2-3 weken totdat je webshop klaar is voor gebruik.
Je kunt je relaties en artikelen eenvoudig zelf importeren met een Excelbestand. Vanwege de complexiteit van orders is het niet mogelijk om deze te importeren.

Functionaliteiten

Nee, je hoeft SAM nergens te installeren. SAM is een online applicatie, wat inhoudt dat je overal met een internetverbinding bij SAM kunt inloggen zonder dat daar installatie voor nodig is.
SAM werkt op zowel desktops, tablets als telefoons. Op dit moment ziet de applicatie er het mooiste uit op desktops en grotere tablets, maar we doen ons best om ervoor te zorgen dat SAM op elk apparaat zo goed mogelijk werkt.

Koppelingen

Op de pagina Koppelingen vind je een overzicht van alle boekhoudpakketten die we op dit moment kunnen koppelen. Staat jouw boekhoudpakket hier niet tussen, neem dan even contact met ons op en dan kunnen wij je vertellen of we het pakket kunnen koppelen.
SAM biedt een eigen webshop die volledig gekoppeld is aan jouw SAM omgeving. Artikelen worden dan automatisch naar je webshop gesynchroniseerd en webshop bestellingen komen direct in SAM terecht.

Wil je SAM graag koppelen aan een andere webshop, dan kan die gekoppeld worden aan SAM via onze REST API.
Ja, je eigen webshop kan aan SAM worden gekoppeld via onze REST API.
SAM maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je advertenties niet onnodig vaak te zien krijgt. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.