SAM webinar 19 november

Webinar 'Financieel en verhuurmarkt'

Tijdens dit webinar gaan we samen een kijkje nemen in de verhuurmarkt.

SAM Rental is gecertificeerd partner van Twinfield, koppelt met E-accounting, E-boekhouden, Multivers Online, Snelstart en Exact Online. Tevens ondersteunt SAM de bedrijfsprocessen optimaal i.c.m. met de online oplossing van deze applicaties. Door de verregaande automatisering kan de ondernemer zich volledig focussen op zijn core business.

Benieuwd of SAM bij jouw relaties uit de verhuurbranche past?
Op donderdag 19 november tonen we de mogelijkheden over het verhuurproces, voorraad in de tijd en de koppeling met online boekhoudpakketten.
Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Indien je samen met één van je relaties uit de verhuurbranche dit webinar wil bijwonen dien je ieder het online inschrijfformulier in te vullen.  Wanneer je een 1 op 1 sessie wil, samen met jouw relatie meld dit dan via info@samrental.nl


 
Webinar SAM

Aanmeldingsformulier

*
*
*
*
*
*
Wel interesse maar niet in de gelegenheid om een webinar bij te wonen? Vraag de demo aan en probeer deze 30 dagen GRATIS uit. 
SAM maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je advertenties niet onnodig vaak te zien krijgt. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.