Moet ik betalen voor updates?

Nee, SAM is een SaaS oplossing wat inhoudt dat alle updates bij je abonnement zitten inbegrepen. Heb je zelf bepaalde wensen, dan kun je dat aan ons doorgeven via het ticketssysteem. Wij komen er dan op terug.

Hoe lang lopen de contracten?

Hoewel we natuurlijk hopen dat je lang gebruik blijft maken van SAM kun je SAM Basis per maand opzeggen. Voor SAM shop geldt een abonnementsperiode van een jaar. Je lidmaatsdchap kan je uitsluitend een maand voorafgaand aan de eerste ingangsmaand van je SAM shop opzeggen.

Voorraadbeheer

Houd eenvoudig inzicht in de voorraadbeschikbaarheid van je verkoop- en verhuurvoorraad in een visueel overzicht.

SAM webinar 19 januari

Online kennismaken met SAM

De vraag naar digitalisering van de werkprocessen is enorm!
Veel bedrijven kijken kritisch naar de huidige manier van werken en stellen een eisen- en wensenlijstje op om de ideale situatie in beeld te brengen.
SAM Rental kan voor verhuurbedrijven en verkooporganistaties een centrale rol spelen en volop ondersteuning bieden.

Inmiddels is de applicatie SAM "uit de luiers" en staat er een stevig en uitgebreid pakket. 
Van voorraadbeheer, verkoop- en of verhuurorders inschieten, releatiebeheer, logistieke ondersteuning, planning etc. etc.


Ben jij bezig met veranderingen, verandermanagement binnen jouw onderneming en denk je dat SAM je daarbij kan helpen? Sluit dan aan bij ons webinar van donderdag 19 januari van 16:00-17:00 uur.
Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Indien je samen met één van je relaties uit de verhuurbranche dit webinar wil bijwonen dien je ieder het online inschrijfformulier in te vullen.  Wanneer je een 1 op 1 sessie wil, samen met jouw relatie meld dit dan via info@samrental.nl

Aanmelden

Orderverwerking

Koppel relaties en artikelen, controleer de voorraadbeschikbaarheid, voeg kortingen en toeslagen toe en verstuur allerhande documenten.

Relatiebeheer

Met het relatiebeheer van SAM houd je eenvoudig alle belangrijke gegevens van je relaties up-to-date.

Aanmeldingsformulier

*
*
*
*
*
*
Wel interesse maar niet in de gelegenheid om een webinar bij te wonen? Vraag de demo aan en probeer deze 30 dagen GRATIS uit. 
SAM maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je advertenties niet onnodig vaak te zien krijgt. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.