SAM webinar 8 april

Webinar: Online verhuren en/of verkopen in één shop?

Tijdens dit webinar gaan we samen een kijkje nemen in de verhuur- en verkoop webshop!

Wil je naast het verkopen van je producten ook je producten gaan verhuren of net andersom naast je verhuur activiteiten relevante artikelen verkopen? Of volledig de focus op één van beiden? SAM maakt dit mogelijk. Schrijf je dan in voor dit webinar.

We tonen je de mogelijkheid om met één webshop zowel
verkoop- verhuur- en voorraadbeheer te managen.
Door extra modules in te zetten heb je beschikking over een uitgebreide app, voorraadbeheer, retour inname, relatiebeheer etc. etc. Groeit jouw online business? SAM groeit met je mee!

Tevens is SAM Rental gecertificeerd partner van Twinfield, koppelt met E-accounting, E-boekhouden, Multivers Online, Snelstart en Exact Online. SAM Rental ondersteunt de bedrijfsprocessen optimaal i.c.m. met de online oplossing van deze applicaties. Door de verregaande automatisering kan de ondernemer zich volledig focussen op zijn core business.

Benieuwd of SAM bij jouw bedrijf past?
Op donderdag 8 april tonen we de mogelijkheden over de webshop, het verhuurproces, voorraad in de tijd en de koppeling met online boekhoudpakketten en vele andere mogelijkheden.
Inschrijven kan via onderstaand formulier.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.
Voor leden van Verhurend Nederland hebben we een leuk kennismakingsaanbod!
Wat dat is houden we nog even geheim...

Wil je graag geadviseerd worden door onze online business adviseur, meld dit dan via info@samrental.nl.


 

Aanmeldingsformulier

*
*
*
*
*
*
Wel interesse maar niet in de gelegenheid om een webinar bij te wonen? Vraag de demo aan en probeer deze 30 dagen GRATIS uit. 
SAM maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je advertenties niet onnodig vaak te zien krijgt. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.