SAM webinar 20 mei

Moonen en SAM Rental slaan de handen ineen

Attractieverhuur Moonen bestaat bijna 50 jaar en behoort tot één van de grootste attractieverhuurbedrijven van de Benelux. Met een zeer groot assortiment van bijna 2.500 verschillende attracties en 15 personeelsleden bedienen ze klanten in geheel Nederland en België. Evenementen worden voorzien van attracties en waar nodig personeel voor de juiste begeleiding. Daarnaast is Moonen sterk in productpromoties. 
Het Coronajaar 2020 was voor alle bedrijven in de branche een periode van bezinning met 2 belangrijke vragen?
Hoe komen we de crisis door?
Hoe zorgen we dat we klaar zijn voor de toekomst!

 

 “Je gaat kijken waar je kunt besparen, maar ook waar processen verbeterd kunnen worden” aldus Wilbert van den Oord van attractie.com.
Moonen heeft in SAM Rental de juiste partner gevonden om optimaal te kunnen werken. Beide bedrijven hebben de handen ineengeslagen en SAM Rental heeft haar software doorontwikkeld voor de attractieverhuur branche. Sinds begin 2021 is de nieuwe website attractie.com live en draait Moonen logistiek gezien volledig op SAM Rental.


In dit webinar laten we zien hoe attractieverhuur Moonen de overstap gemaakt heeft van Business Base naar SAM Rental en welke voordelen SAM Rental biedt in de logistieke ondersteuning.

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Indien je samen met één van je relaties uit de verhuurbranche dit webinar wil bijwonen dien je ieder het online inschrijfformulier in te vullen.  Wanneer je een 1 op 1 sessie wil, samen met jouw relatie meld dit dan via info@samrental.nl

Aanmelden

Aanmeldingsformulier

*
*
*
*
*
*
Wel interesse maar niet in de gelegenheid om een webinar bij te wonen? Vraag de demo aan en probeer deze 30 dagen GRATIS uit. 
SAM maakt gebruik van cookies om je gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat je advertenties niet onnodig vaak te zien krijgt. Meer informatie? Lees dan ons privacybeleid.